4. Com va anar?

assemblea general
13 d'octubre 2011
El passat dia 13 d'octubre es va celebrar l'assemblea general del curs 2011-12. Amb una vintena d'assistents, la recent estrenada junta directiva va exposar els objectius i activitats per al nou curs. També es va  fer un repàs de l'estat de comptes i es va aprovar el pressupost per al curs que ha començat.

assemblea extraordinària
horari escolar curs 2011-2012
Sobre la consulta que es va fer entre els associats a la nostra ampa, el resultat de la votació dels assistents a l'assemblea extraordinària va ser el següent:
• a favor de que l'horari de sortida per la tarda sigui a les 17:00: 76% dels assistents 
• a favor de que l'horari de sortida per la tarda sigui a les 16:30: 24% dels assistents
El Consorci d'Educació de Barcelona serà en última instància qui decidirà finalment l'horari. 

la nostra escola
a la premsa
7 i 8 maig 2011
Colònies en família
Estones de sol, estones de núvols i fins i tot la pluja ens van acompanyar aquest cap de setmana a la comarca del Solsonès. Magníficament acollits a La Carral, una enorme masia on es podia escollir entre les més diverses opcions tant per grans com per petits: jugar al futbolí, donar de menjar als cavalls, passejar pel bosc, practicar el teu esport preferit, baixar pels tobogans o contemplar la tranquil·litat de les vaques i els porcs. Al fer-se fosc, tothom a la recerca de prínceps i princeses en el tradicional joc de nit. Més tard, activitats varies al voltant dels anys 80:  fotos inèdites, esdeveniments de l'època, música, jocs, ... els ingredients necessaris per un vespre divertit, diferent i sorprenent. Al dia següent: Toc de diana amb música pròpia de la casa. A esmorzar i d'excursió! Tot i no haver dormit massa les forces no fallen i continua l'activitat i els jocs fins l'hora de marxar. 
Gràcies a tothom per un cap de setmana especial i enhorabona als organitzadors dels jocs i les activitats, i als responsables i coordinadors de trobar  la casa i preparar l'excursió d'enguany.

5 abril 2011
Xerrada: L'Índia rural i el projecte de la Fundació Vicenç Ferrer
 
















Dins les activitats de la Setmana de la Solidaritat que l’Escola Casas ha dedicat aquest any a la Fundació Vicenç Ferrer, l’Ampa va coordinar i organitzar la ponència del col·laborador de la Fundació, Lancy Dodem, sobre el projecte de la Fundació Vicenç Ferrer a l’Índia.